10 LUCRURI pe care bărbaţii le DETESTĂ la femei

Aniversarea unui deceniu de căsnicie în oraşul Praga
27/01/2015
TENDINŢE ÎN MANICHIURĂ PENTRU PRIMĂVARĂ
27/01/2015

10 LUCRURI pe care bărbaţii le DETESTĂ la femei

Modul în care o femeie îşi scoate în evidenţă atuurile pentru a atrage un bărbat joacă un rol extrem de important în procesul atracţiei, însă atunci când se exagerează, efectul poate fi invers celui dorit. De aceea, iată mai jos o listă cu lucruri pe care noi, femeile, este important să le evităm atunci când ieşim la o întâlnire.

1. Coafurile complicate. Dacă nu vorbim despre o nuntă/botez, nu încerca să îţi surprinzi partenerul cu vreo împletitură ruptă din basmele cu zâne sau vreun coc de „naşă”. Adoptă coafuri naturale, care să îţi scoată în evidenţă trăsăturile frumoase ale feţei.

10 LUCRURI pe care bărbaţii le DETESTĂ la femei

2. Evită fardul sclipitor. Mai ales dacă nu eşti un make-up artist în adevăratul sens al meseriei. Folosit mai ales în timpul zilei, acest tip de fard poate da un aspect ieftin apariţiei tale.

3. Rimelul în exces! Genele tale se vor lipi între ele, iar efectul de ochi sexy şi seducători nu va mai fi acelaşi.

4. Niciodată, dar niciodată, să nu uiţi de epilare! Cu siguranţă nu vei lăsa cea mai bună impresie dacă la prima voastră întâlnire/noapte de amor, lucrurile nu stau…aşa cum trebuie.

5. Atenţie la pielea uscată! Niciun bărbat nu vrea să mângăie o scoarţă de copac, nu-i aşa? Ia în calcul acest aspect şi nu uita să îţi hidratezi pielea aşa cum trebuie, în fiecare zi! Nu uita că, la acest capitol, un factor extrem de important îl reprezintă şi consumul optim de apă.

10 LUCRURI pe care bărbaţii le DETESTĂ la femei

Citeste articolul complet pe www.ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *