5 greseli de evitat pentru machiajul de mireasa

Camasa de nunta potrivita pentru mire
13/02/2014
Decoratiuni cu stil potrivite pentru orice nunta
14/02/2014

5 greseli de evitat pentru machiajul de mireasa

Este foarte important ca in seara nuntii sa arati impecabil din toate punctele de vedere, si in acest sens va trebui sa tii cont si de machiajul pentru care vei opta. Nu trebuie sa te gandesti doar ca acesta sa arate bine si atat, deoarece trebuie sa fie potrivit si pentru pozele pe care le vei face la nunta, si este indicat sa tii cont de anumite aspecte in cazul in care doriti sa iasa asa cum va doriti.

  1. Trebuie sa eviti situatiile in care prin machiaj iti vei scoate in evidenta toate trasaturile fetei, deoarece in acest fel machiajul va fi unul nepotrivit, si care nu te va avantaja deloc. Astfel va trebui sa alegi ce parte a fetei doresti sa pui in evidenta, deoarece in cazul in care doresti sa pui prea multe culori pe fata, este posibil sa arati ca un clovn, ceea ce cu siguranta nu iti doresti.
  2. Nu va trebui sa incercati sa copiati machiajele din reviste, deoarece ceea ce vezi in pictoariale este cu totul diferit de ceea ce ti se potriveste tie. Astfel, inainte de nunta va trebui sa experimentezi si sa vezi ceea ce ti se potriveste in functie de trasaturile fetei, asta in cazul in care nu ai deja o idee despre machiajul potrivit pentru tine. Acum, va trebui sa te gandesti la un profesionist, in cazul in care nu te descurci, deoarece el este persoana, care te poate face sa arati impecabil la nunta ta.
  3. Este indicat sa iti finisezi machiajul cu o pudra, deoarece in acest sens lumina nu se va reflecta la fel de puternic ca in cazul unui fond de ten, ceea ce inseamna ca fotografiile vor iesi minunat.
  4. Poti alege un ruj in loc de gloss, deoarece acesta din urma dupa cum stiti este ceva mai lipicios, si se poate scurge de pe buze, la un moment, si daca ai o coafura cu parul desprins este posibil ca acesta sa se prinda de buze, ceea ce nu este tocmai placut.
  5. Nu in ultimul rand va trebui sa luati cu dumneavoastra si o trusa de machiaj, deoarece in acest sens veti reusi sa retusati unele situatii in care machiajul s-a deteriorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *