5 secrete ale cuplurilor care nu se cearta

Cum sa nu devii o “ bridezilla ”! Sfaturi sa treci cu bine de ziua cea mare
27/02/2015
Sfaturi pentru persistenta parfumului preferat
28/02/2015

5 secrete ale cuplurilor care nu se cearta

Este adevarat ca nu exista cupluri care nu se cearta niciodata. Nici nu este sanatos sa nu iti dezbati problemele. Dar exista anumite cupluri care par sa fie in razboi, spre deosebire de altele care par sa se inteleaga de minune si sa traiasca inconjurati de armonie si de un aer roz.

Acestea sunt cele 5 secrete ale cuplurilor care nu se cearta, des…

Cuplurile fericite isi aleg cu atentie certurile

Cand stii ca nu este cazul sa te certi pentru orice mic detaliu si nu esti mereu gata de scandal, te poti considera o persoana fericita in cuplu.

Sunt persoane care aleg sa lase de la ele anumite subiecte neimportante sau scapari ale partenerilor. Acest tip de oameni sunt mult mai fericiti in relatii, decat cei care vor totul de-a gata, fara compromisuri.

Cuplurile care nu se cearta cunosc puterea cuvintelor

Multe cupluri se destrama in ziua de astazi pentru ca se isca certuri urate, tocmai pentru ca timpul petrecut impreuna i-a facut sa se cunoasca foarte bine si sa se atace si sa loveasca unde doare mai tare. Cuvintele grele provoaca deseori rani care lasa cicatrici urate, greu de vindecat.

Cei care se cearta rar arata ca isi respecta partenerii, iar acest sentiment este reciproc. Ei cunosc puterea unui cuvant nepotrivit.

Cuplurile calme nu se calca pe nervi

Cand este vorba despre iubire, nu trebuie sa faci ceva doar ca sa atragi atentia partenerului sau ca sa-l enervezi, doar pentru a starni o reactie. Incearca sa eviti certurile in relatia ta prin evitarea acelor mici lucruri pe care le faci doar ca sa te razbuni pe partener.

Amandoi partenerii trebuie sa inteleaga si sa accepte gelozia si nu ar trebui sa se provoace, evitand astfel multe certuri inutile.

Cuplurile fericite nu ascund problemele

Cuplurile care se cearta rar nu se incadreaza in categoria celor care ascund problemele aparute. Acesta este genul oamenilor care isi discuta calm si echilibrat piedicile intalnite si sunt dispusi sa se sfatuiasca unul pe celalalt pentru a gasi solutia.

Cuplurile care nu se cearta isi cer scuze mai des

Dupa multe certuri partenerii raman suparati unul pe celalalt din cele mai ciudate si stupide motive, asta pentru ca niciunul nu vrea sa-si recunoasca vina.

Cuplurile mature, insa, stiu ce este cu adevarat important in viata si se comporta ca o echipa, nu ca niste dusmani. Din certuri, nimeni nu iese victorios, ambii parteneri implicati avand de suferit pe termen lung. Relatia se poate distruge din aceste cauze, iar cuplurile inteligente nu lasa micile suparari sa le distruga viitorul, ci stiu cand sa bata in retragere cerandu-si scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *