6 lucruri de facut inainte de a alege rochia de mireasa

Sfaturi realiste pentru o casnicie de succes
Sfaturi realiste pentru o casnicie de succes
29/06/2015
Ghidul esential de frumusete al miresei - Partea a II-a
Ghidul esential de frumusete al miresei – Partea a II-a
01/07/2015

6 lucruri de facut inainte de a alege rochia de mireasa

6 lucruri de facut inainte de a alege rochia de mireasa

Ziua in care iti vei alege rochia de mireasa trebuie sa fie una de neuitat, distractiva, plina de emotie, dar fara putina pregatire in prealabil, experienta poate fi coplesitoare.

De aceea exista cateva lucruri care ne vor ajuta sa ne pregatim pentru cumparaturi:

1. Stabileste ziua nuntii

Numarul de rochii dintre care vei putea alege poate fi influentat de timpul efectiv ramas pana la nunta, mai ales daca alegi o rochie personalizata, realizata pe comanda, intrucat designerilor le trebuie cateva luni pentru a realiza o rochie desavarsita.

2. Alege-ti stilul

Odata ajunsa in magazin, consultantul va dori sa stie ce preferinte ai. Pentru asta, va trebui sa te duci cu tema pregatita si sa poti spune cu exactitate ce stil iti defineste preferintele in materie de fashion, dar trebuie sa fii deschisa si catre alte idei, pentru ca de cele mai multe ori, majoritatea mireselor ajung sa isi aleaga un model pe care nu ar fi cresut vreodata ca il vor imbraca.

Plus de asta, daca nu probezi un anumit model de rochie despre care crezi ca nu ti s-ar potrivi, nu vei mai avea sansa de a face asta. Si poate chiar ti se potriveste.

3. Fa-ti o lista de case de moda sau magazine 

Nu pleca in cautare de rochie la intamplare. Cauta sa aflii ce case de moda sau ce magazine comercializeaza rochii in stilul tau preferat. Internetul iti poate oferi o multime de variante si plus de asta ai putea cauta si cateva review-uri.

4. Hotaraste pe cine vei lua cu tine

Este una dintre situatiile in care „mai putin este mai bine”. Persoana care te insoteste ar trebui sa fie una dintre acele persoane in care ai incredere deplina. pre multi ochi critici nu vor duce decat la confuzie si frustrare.

5. Exprima-te liber

Daca nu iti place un model pe care consultantul sau oricine altcineva ti-l propune, spune-i. Nu trebuie sa te simti obligata sa probezi ceva ce nu iti place si nici nu vei jigni pe nimeni. Fii sincera!

6. Elibereaza-te de presiune

Nu te gandi ca trebuie sa te ridici la un anumit standard. obiectivul tau este acela de a gasi o rochie care sa se potriveasca stilului tau si nu trebuie sa fii alta persoana in ziua nuntii. Ziua nuntii nu trebuie sa fie diferita pentru tine ca si om. Fii tu imbracata in mireasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *