6 lucruri pe care le fac domnisoarele de onoare si enerveaza mireasa!

Top 5 cele mai umilitoare experiente din viata de zi cu zi! Sigur si tu ai patit asta!
02/04/2015
9 greseli de conduita des intalnite la nunta!
08/04/2015

6 lucruri pe care le fac domnisoarele de onoare si enerveaza mireasa!

Planificare unei nunti poate fi extrem de stresanta! Asa ca, domnisoarelor de onoare, fiti atente! Acestea sunt 6 lucruri pe care le faceti si care enerveaza mireasa foarte, foarte tare, chiar daca ea nu va va spune niciodata asta…

Sunteti imposibil de contactat!

Atunci cand domnisoarele de onoare sunt dificil sau chiar imosibil de contactat exista o problema grava. Nu spune nimeni ca domnisoara de onoare trebuie sa aiba telefonul lipit de palma sau sa doarma cu el pe perna cu volumul dat la maxim, insa rolul de domnisoara de onoare vne cu anumite responsabilitati si una dintre ele este sa puteti fi contactate in diverse momente.

Sunteti dificile cand vine vorba de rochii!

Alegerea unui stil de rochie care sa se adapteze mai multe tipuri de siluete este destul de dificil pentru mireasa, chiar si fara ca voi sa va plangeti de alegerea materialului sau formei decolteului. Mireasa va alege rochii in care voi sa va simtiti confortabil si care vor fi potrivite pentru eveniment, asa ca nu o puneti in situatia de a va face voua mofturile, pentru ca are destule detalii de pus la punct fara sa va mai adauge si pe voi pe lista.

Nu va intelegeti cu celelalte domnisoare!

Fiecare miresa isi doreste ca donisoarele sale o onoare sa se inteleaga de minune. In procesul de planificare a evenimentului si in ziua nuntii, domnisoarele vor petrece foarte mult timp impreuna. Poate ca exista anumite resentimente intre voi deoarece fiecare se considera prietena cea mai buna a miresei, asa ca va exista o oarecare tensiune. Este bine sa pastrati aceasta tensiune cat mai bine ascunsa, deoarece nu vreti sa stresati mireasa in cea mai importanta zi a vietii ei. Daca nu puteti ajunge la un consens cu celelalte domnisoare de onoare in ceea ce priveste un anumit aspect, incercati sa evitati altercatiile, mai ales cele publice, altfel riscati sa ruinati atmosfera si sa va pierdeti prietena in ziua nuntii ei.

Faceti dezastru!

Fetele sunt renumite pentru dezordinea pe care o fac atunci cand vine vorba de pregatiri. Haine aruncate pe podea, farduri imprastiate pe toate piesele de mobilier si tot asa. Daca aceste lucruri sunt ok cand au loc in dormitorul vorstru, este bine de stiut ca atunci cand va pregatiti alaturi de celelalte domnisoare de onoare si de mireasa, acestea sunt strict interzise. Incercati sa fiti gata cat maii repede si sa strangeti lucrurile pe care le folositi, fiti calme si nu incercati sa transmiteti emotiile voastre miresei, care le are deja pe ale ei.

Nu ascultati!

Cand mireasa are atatea de facut, ultimul lucru pe care puteti sa il faceti este sa puneti de mai multe ori aceeasi intrebare si sa cereti detalii nesemnificative in mod repetat. Nicio mireasa nu isi doreste sa fie bombardata cu intrebari inutile pentru ca nu ati fost atentela primul rapsuns care v-a fost dat! Daca nu ascultati ce vi se spune veti reusi sa ii faceti ziua cea mai mult mai stresanta prietenei voastre, iar ea va va tine minte pentru faptul ca nu i-ati fost de ajutor.

Puneti poze pe retelele sociale!

Toate lumea apreciaza o poza cu o mireasa frumoasa alaturi de domnisoarele ei de onoare. Dar stai! Poate ca mireasa ta nu doreste ca poze neprofesinale sa ajunga pe Facebook sau Instagram inainte ca ea sa paseasca spre altar! Asigura-te ca nu faci vreo greseala si cere acceptul miresei inainte sa ii publici imagnea pe internet, iar daca ea nu doreste acest lucru, datoria ta este sa te asiguri ca si invitatii cunosc aceste detalii.

Sa speram ca aceste probleme nu vor interveni, iar nunta prietenei voastre va decurge conform planului. Evitati aceste obiceiuri care tind sa enerveze mireasa si totul va fi de poveste in aceasta zi speciala!

6 lucruri pe care le fac domnisoarele de onoare si enerveaza mireasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *