Accesorii pentru mire. Ceasul, cadoul perfect pentru viitorul tau sot!

Cum sa gasesti perechea perfecta de pantofi de mireasa. Metoda II
21/04/2015
Restaurant Palatul Odeon
22/04/2015

Accesorii pentru mire. Ceasul, cadoul perfect pentru viitorul tau sot!

Ceasul este accesoriul cel mai elegant al unui barbat, iar prezenta lui pe mana unui mire ii poate pune in evidenta stilul distins. Acest accesoriu este cadoul perfect pentru viitorul tau sot! Ii completeaza tinuta, il poate pastra o viata intreaga si, ca bonus, te va asigura ca jumatatea ta nu va intarzia la evenimentele importante de care urmeaza sa va bucurati de-a lungul vietii voastre in calitate de sot si sotie.

Ca orice alt accesoriu, ceasul vine intr-o varietate de forme si dimensiuni. Este nevoie de putina atentie cand il cautam deoarece, pe langa alegerea potrivita a stilului si gasirea unui ceas pe gustul nostru, trebuie sa fie un accesoriu care sa se potriveasca si pe incheietura persoanei care il va purta.

Acordati timp cautarii ceasului! Acesta trebuie sa fie tot atat de lat pe cat de lata este incheietura mainii, fara sa treaca de aceasta. De aceea este indicat ca, dupa cce alegeti designul, achizitia sa aiba loc in prezenta iubitului vostru viitor sot. Exista si ceasuri medii, care acopera doar o parte a incheieturii, insa un ceas masculin ar trebui sa acopere cel putin trei sferturi din incheietura. Atentie la ceasurile prea subtiri, care trec deja pe teritoriul feminitatii.

Daca ati ajuns in punctul de a va planifica ziua nuntii, se subintelege faptul ca va cunoasteti aproape perfect jumatatea. Un accesoriu precum ceasul va dezvalui, inca de la prima vedere, personalitatea purtatorului. Astfel, stilul unui barbat poate fi analizat foarte usor dupa ceasul pe care il poarta, de aceea ceasul potrivit trebuie sa fie un accesoriu care ii va accentua tinuta si il va face sa emane siguranta.

Putem chiar spune ca ceasul pentru un barbat este la fel de important precum pantofii sunt pentru femei!

Am selectat cateva modele pentru a va inspira in cautarea celui mai potrivit cadou pentru viitorul mire. Puteti alege intre ceasul digital, unul mecanis sau chiar o combinatie intre cele doua tipuri. Nu uitati ca un ceas de calitate va tine o vesnicie, iar daca v-ati gandit sa investiti in ceasul perfect pentru jumatatea voastra, alocati timp suficient pentru alegerea modelului ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *