Alegerea costumului de mire in functie de personalitate

Restaurant Ambasad’Or Events & Leisure
21/10/2014
Transportul mirilor in ziua nuntii
22/10/2014

Alegerea costumului de mire in functie de personalitate

Va trebui sa alegeti costumul de mire si in functie de personalitatea dumneavoastra, deoarece numai in acest fel veti reusi sa faceti cele mai bune alegeri, iar in seara nuntii sa fiti in centrul atentiei impreuna cu aleasa inimii.  Astfel, dupa cum rochia de mireasa poate exprima cel mai bine personalitatea miresei, asa poate si costumul de mire sa fie pe tiparul mirelui. Cu siguranta stiti ca pentru mirese exista mai multe optiuni in cea ce priveste tinuta, insa si tu ca mire va trebui sa faci cautari in ceea ce inseamna costumul ideal, si nu va trebui sa il alegi pe primul pe care il probezi. In acest sens trebuie sa fii convins de faptul ca modelul ales va trebui sa se plieze perfect pe gusturile si pe personalitatea dumneavoastra.

Astfel, primul pe lista este costumul pentru un mire ceva mai timid, si in acest sens, va putem spune ca mirele va reusi sa  se simta confortabil in el in cazul in care nu va iesi in evidenta. In aceste conditii solutia ideala ar fi alegerea unui costum complet alb, care va exprima stabilitate, si loialitate, si dupa cum veti observa, va fi in stransa legatura cu personalitatea dumneavoastra.

Puteti alege un costum de mire si in cazul in care sunteti un mire ceva mai visator, cu o fire de artist. Astfel in cazul in care faci parte din aceasta categorie, nu va trebui sa alegi un costum clasic in care sa te simti sufocat, si fara personalitate. Trebuie sa alegi un costum diferit, care sa exprime emotie, prin sacoul alb, cravata stilata, si papionul deosebit.

Exista variante pentru costumul de mire, si pentru cei ceva mai seriosi, si in acest sens cu siguranta stii ca va trebui sa alegi un model clasic, negru atat pentru vestimentatia de zi, cat si pentru petrecerea de la restaurant.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *