Care au fost cele mai scumpe rochii de mireasa din lume?

Detalii despre agentiile de organizari nunti
01/03/2014
Un ten superb pentru ziua nuntii
03/03/2014

Care au fost cele mai scumpe rochii de mireasa din lume?

Este interesant un raspuns la aceasta intrebare, si pentru asta in cele ce urmeaza va vom oferi detalii despre acest subiect, pentru a avea informatii despre suma pe care este dispusa sa o ofere o persoana pentru a avea o rochie sublima in ziua nuntii. Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume, sunt cele de unde nu lipsesc diamantele, aurul alb, perlele sau platina, deoarece acestea intra in realizarea celor mai scumpe si mai deosebite rochii din lume. Insa trebuie sa stiti ca unele dintre cele mai scumpe rochii de mireasa din lume, nu si-au gasit inca purtatoarele, dar in cele ce urmeaza ne vom referi si la cele ce au avut ocazia sa fie purtate de unele dintre cele mai importante personalitati din intreaga lume. Aici ne referim in primul rand la rochii precum cea a printesei Diana, Grace Kely, si a ducesei de Cambridge.

Trebuie sa vorbim putin si despre cea mai scumpa rochie de mireasa din toate timpurile, si despre ea putem spune ca a avut un pret nici mai mic, nici mai mare decat 12 milioane de dolari, Aceasta este cunoscuta sub numele de rochia de mireasa din diamante, si a fost creata de Renne Strauss, fiind realizata din mai multe diamante de 150 de karate, si a fost creata pentru a celebra celebrul Bridal Show, eveniment ce a avut loc in anul 2006.

A doua cea mai scumpa rochie de mireasa, este cea din perle, iar creatorul ei este japonezul Yumi Katsura. Aceasta rochie de mireasa, este insa una si ceva mai extravaganta, fiind una din randul celora care nu si-au gasit mireasa care sa o poarte. Aceasta adevarata opera este creata din aproximativ 1000 de perle, si mai are prevazute si alte bijuterii din aur alb,sau din diamante.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *