Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic

Planul de infrumusetare al miresei - Partea I
Planul de infrumusetare al miresei – Partea I
17/06/2015
Ghidul esential de frumusete al miresei - Partea a II-a
Ghidul esential de frumusete al miresei – Partea I
23/06/2015

Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic

Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic

In ziua de astazi putem face mii de fotografii pe care le putem posta on-line imediat, indiferent unde ne aflam, si pe care le putem stoca fara probleme, fie pe calculator, fie in telefon.

Este fara indoiala extrem de convenabil sa poti impartasi oricand, oricate poze cu oricine, insa nu este nimic mai frumos si mai real decat o dovada palpabila. Iar o poza fizica si un album foto real sunt cu siguranta una dintre aceste dovezi.

Un album de nunta are menirea de a va spune povestea, folosind cele mai bune imagini surprinse intr-o zi speciala si care poate fi rasfoit oricand cu placere.

Albumul digital, in schimb, pe langa aspectele pozitive are si cateva negative, iar cel mai mare minus al acestuia este marimea. Cuprinzand foarte multe poze, un album digital poate fi plictisitor de rasfoit, este greoi si ametitor, iar pozele pot fi redate in ordine aleatorie.

Un album fizic nu este numai o dovada statica ci este si durabil si poate fi transmis generatiilor viitoare. Rochia, costumul, florile, tortul, toate sunt folosite o data, dar un album de nunta dureaza o viata.

Fiecare poza din album atent selectata reprezinta un moment diferit al povestii nuntii si stabileste scena momentului. Cu siguranta veti vrea sa va amintiti toate detaliile frumoase si amuzante si sa retraiti sentimentul acelei zile.

Tehnologia de astazi este uimitoare si ne putem folosi de ea pentru a crea cel mai frumos album foto a celei mai frumoase zile din viata noastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *