Cele mai in voga tematici pentru nunta

Bronzul perfect pentru orice mireasa
17/02/2014
Care este rochia de mireasa care ma reprezinta?
18/02/2014

Cele mai in voga tematici pentru nunta

Despre tematici de nunta in voga vom vorbi in cele ce urmeaza, si va puteti gandi si dumneavoastra la aceste teme, in cazul in care doriti sa organizati o nunta la moda, insa nu aveti toate detaliile necesare pentru acest lucru. In primul rand va putem spune ca va puteti gandi la o nunta cu o tematica eco, deoarece aceasta este la moda, si invitatii dumneavoastra pot fi impresionati de o nunta in mijlocul naturii. La aceasta tematica pentru nunta un alt avantaj este reprezentat de faptul ca aveti posibilitatea de a alege elemente naturale pentru decoratiunile de nunta, si pentru celelalte aranjamente, care cu siguranta vor arata minunat.

O alta tematica pentru nunta la moda, este o tematica clasica, dar spre deosebire de de o nunta clasica cum stiti dumneavoastra, puteti veni cu unele noutati in ceea ce priveste decoratiunile de nunta, si va puteti gandi la culoarea rosie, care sa predomine. Aceasta culoare poate reprezenta nobletea, avutia, si totodata un statul social regal, asa ca aranjamentele pentru care optezi cu siguranta se vor integra perfect in peisaj. Clasicul este un curent mereu la moda, si in cazul in care vei alege o asemenea tematica, nu trebuie sa iti pui probleme ca vei da gres in alegerea facuta.

Poti alege de asemenea o tematica disco pentru nunta ta, dar in acest caz, va trebui ca invitatii de la nunta sa fie in majoritatea lor tineri, deoarece daca lucrurile stau altfel, este posibil ca aceasta sa nu fie cea mai buna alegere. Pentru asta va trebui sa te gandesti la o locatie ceva mai disco, si poti opta pentru aranjamente florale, ceva mai normale, din flori cunoscute. Totodata trebuie sa te asiguri ca nu exagerezi cu elementele sofisticate,  deoarece nu se potrivesc cu aceasta tematica, si se poate dovedi a fi o cheltuiala in plus.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *