Cum aleg lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii?

Cum sa fii mirele perfect?
Cum sa fii mirele perfect?
13/07/2015
Restaurant Ballrooms by Bamboo
15/07/2015

Cum aleg lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii?

Cum aleg lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii?

Indiferent ca este sau nu prima noapte pe care o petreceti impreuna, este prima noapte in calitate de sot si sotie si prin urmare trebuie sa fie una memorabila si speciala si va trebui sa fii pregatita cu o lenjerie care sa ii taie respiratia noului tau sot.

Dar alegerea lenjeriei potrivite pentru noaptea nuntii poate fi o alegere dificila, pentru ca nu trebuie sa dea gres. De aceea, trebuie sa luati in calcul cateva aspecte:

Forma corpului

In primul rand trebuie sa luati in considerare forma corpului. Indiferent ce alegeti, acesta trebuie sa fie imbietor si sa vi se potriveasca. Nu va cumparati lenjeria inainte cu mult timp de noaptea nuntii pentru ca fie va puteti razgandi, fie greutatea dumneavoastra poate suferi modificari.

Detalii sexy

Luati in considerare lenjeria cu detalii care pot face diferenta. Pana la urma este o ocazie speciala si trebuie sa fiti speciala.

Trenduri

Pentru ca este anul „50 Shades” nu putem trece cu vederea trend-ul impus de acest film, cu lenjerie in stil „bondage”. Pana la urma, putina supunere ar fi mai mult decat binevenita, atat pentru atmosfera cat si pentru ego-ul masculin. Desigur, daca va complaceti in situatie.

Calitate

Este o ocazie speciala si este esential sa investiti in calitate, pentru reusita momentului dar si pentru increderea dumneavoastra.

Finally…

Probabil ca cel mai important lucru la care trebuie sa va ganditi este preferinta sotului si in ce credeti ca i-ar placea sa va vada. Incercati ceva care sa va faca placere amandurora si incepeti casnicia cu un succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *