Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea a II-a

Restaurant Ballrooms by Bamboo
15/07/2015
Cele mai funny momente de la nunti
22/07/2015

Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea a II-a

Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea a II-a

Daca vreti ca domnisoarele de onoare sa poarte la nunta dumneavoastra un buchet de flori, nu puteti lasa lucrurile la voia intamplarii ci trebuie sa va implicati personal pentru ca rezultatul final sa fie in perfecta armonie. Si avem cateva idei pentru asta:

Echilibru si armonie

Pentru ca veti sta aproape de domnisoarele de onoare in multe poze, felul in care buchetul acestora se. reflecta in al tau este un aspect vizual important al nuntii. Toate florile trebuie sa se potriveasca si sa formeze un aspect unitar.

Cea mai populara optiune este crearea unei variante mai simple si mai mici a buchetului miresei. Este cea mai buna metoda de a face o declaratie unitara, dar pentru multi este totodata si o optiune plictisitoare. Dar puteti pleca de la acest punct de vedere pentru a va dezvolta propriile idei. De exemplu, puteti opta pentru aceleasi flori din buchetul de mireasa insa cu variante sau cilori diferite.

O alta optiune este aceea ca domnisoarele de onoare sa aiba buchete diferite insa pe o tema comuna. Jucati-va cu tonurile de culoare, pastrand aceleasi flori, iar aspectul general va fi punctat de buchetul miresei, ori puteti merge pe varianta monocromatica, insa pe flori diferite si unificati aspectul cu o pamblica identica.

Desigur, in cele mai multe cazuri, se renunta la toate aceste reguli. Buchetul domnisoarelor de onoare trebuie sa il completeze pe al miresei, dar cum obtineti acest lucru tine de dumneavoastra.

Atingere personala

Odata ce ideile sunt puse la punct, este momentul sa devina personale. O atingere personala poate transforma un buchet dintr-o legatura de flori in ceva special. Florile au fiecare in parte o anumita semnificatie, iar daca sunteti genul romantic, interesat de aceste lucruri, puteti alege florile in functie de ceea ce vreti sa transmiteti. De asemenea, florile pot reprezenta aspecte importante din viata dumneavoastra, cultura, stil, preferinte, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *