Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea I

Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile - Partea a II-a
Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile – Partea I
07/07/2015
Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile - Partea a II-a
Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile – Partea a II-a
09/07/2015

Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea I

Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea a II-a

De obicei domnisoarele de onoare sunt cele mai bune prietene, sau rude, fiecare dintre ele reprezentand un aspect din viata miresei. Acestea sunt reflectia ta, unde ai fost, prin ce ai trecut si alegerile care te-au adus in aceasta situatie. Asa ca, luand in considerare aceste emotii, buchetele domnisoarelor de onoare trebuie sa il reflecte pe al tau, fie prin forma, fie prin culoare, si impreuna sa creeze un look unitar.

De cele mai multe ori, florile reprezinta aproximativ 8% din bugetul nuntii si trebuie luate in considerare inca de la inceput. Priviti in ansablu .si nu omiteti niciun aspect in ceea ce priveste florile. Sfatul nostru este sa nu exagerati. Mergeti pe buchete simple, mici care sa nu atraga atentia!

Moda si flori

Probabil ca primul lucru la cre se gandeste o mireasa , dupa rochie ei, este vestimentatia domnisoarelor de onoare, iar aceasta va trebui cu siguranta sa colaboreze armonios cu buchetul, atar din punct de vedere al stilului cat si al culorilor.

Marimea buchetului trebuie sa fie in concordanta cu stilul rochiei. Rochiile mulate merg foarte bine cu buchete stilate mici, rochiile voluminoase merg de minune cu buchetele rotunde, pline, iar rochiile Tea-length ar arata cu siguranta straniu accesorizate cu un buchet curgator.

Dar probabil ca mai important decat stilul este culoarea rochiei. in trecut, mireasa alegea buchetul in aceeasi culoare ca si rochia , dar dezavantajul este ca buchetul ajunge sa se piarda in rochie, iar detaliile nu vor mai fi observate. Daca vreti totusi sa mergeti pe aceeasi culoare, incercati sa faceti diferenta de ton intre buchet si rochie, pentru a crea un contrast intre ele.

Nu este neaparat sa facem cursuri de design pentru a gasi potrivirea perfecta. Indiferent ca alegeti culori monocromatice(variatii ale aceluiasi ton), culori adiacente sau culori opuse(rece-cald), faceti putina munca de cercetare sau cereti ajutorul unui specialist inainte de a lua decizia finala asupra culorilor pe care le veti introduce in buchete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *