Cum alegem voalul in functie de forma fetei?

Cum alegem perechea de cercei in functie de forma fetei
24/04/2015
Buchetul miresei. Modele originale, perfect create pentru nunta ta de vara!
28/04/2015

Cum alegem voalul in functie de forma fetei?

Dupa rochia de mireasa, voalul este unul dintre cele mai definitoare aspecte ale imaginii miresei. La origini, voalul era purtat pentru a proteja mireasa de spiritele rele, insa, in prezent, el este considerat o forma frumoasa de accesorizare a viitoarei sotii.

In ziua de astazi, mireasa isi poate alege orice tip de voal doreste, dar este important sa intealaga ca acesta este un accesoriu si poate avea un mare impact asupra look-ului. Trebuie sa aveti in vedere cum acest accesoriu va complementa rochia, cum va va pune in evidenta forma fetei si tipul de silueta, coafura, dar si cum se va potrivi cu locatia aleasa pentru nunta.

Acestea sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le considerati atunci cand alegeti voalul, in ceea ce priveste forma fetei. Voalul va va incadra fata, asa ca este important sa stiti care este forma fetei voastre, atunci cand alegeti accesoriul cel mai apreciat al miresei. Priviti-va in oglinda si determinati in ce categorie se incadreaza fata voastra:

Fata rotunda: O fata rotund este practic la fel de lata pe cat este de lunga si are un aspect plin. Cand alegeti voalul este bine sa cautati stilul care va va face fata sa para alungita si subtiata. Este de preferat ca voalul miresei sa atinga cel putin linia umerilor si sa aiba volum in crestetul capului. Evitati voalurile foarte voluminoase la nnivelul fetei.

Fata rotunda

Fata patrata: O fata patrata este de obicei lata si unghiulara. Ca sa alegeti voalul potrivit, cautati acel stil care va va da un look suav si va va adauga putin lungime fetei. Tindeti catre un voal care sa treaca de nivelul umerilor si sa aiba volum deasupra capului. Tipurile de voal circular si in cascada vor adauga putina finete duritatii liniilor naturale ale maxilarului.

Fata patrata

Fata ovala: O fata ovala este de obicei putin mai alungita decat este lata, similara formei unui ou. Acest tip de fata este bine proportionata, oferindu-va posibilitatea sa experimentati cu diverse tipuri de voaluri. Cu toate acestea, este de preferat sa evitati stilurile care merg la extrem ca volum si lungime, pentru a mentine proportionalitatea fetei.

Fata ovala

Fata dreptunghiulara: O fata dreptunghiulara este mai lunga decat este lata si are tendinta de a arata ingusta si unghiulara. Cand alegeti un voal pentru o astfel de fata trebuie sa considerati un stil care are volum in jurul fetei, dar nu si deasupra capului. Acest tip de accesoriu va adauga putina latime fetei si va reduce din lungime.

Fata dreptunghiulara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *