Cum pot sa reduc cheltuielile pentru organizarea nuntii?

Muzica de nunta un factor important in reusita acesteia
29/09/2014
O sedinta foto reusita!
30/09/2014

Cu totii ne dorim sa reusim sa reducem cheltuielile in ceea ce priveste organizarea nuntii noastre, insa dupa cum stim putini dintre noi reusesc sa faca acest lucru. In aceste conditii este nevoie sa stiti ca trebuie un pic de inventivitate, in cazul in care aveti un buget mai restrans, insa doriti si dumneavoastra sa aveti parte de o nunta ca la carte. Astfel din fericire este posibil sa taiem din costurile pentru organizarea nuntii, insa aceasta sa fie la fel de deosebita, iar evenimentul sa fie cat se poate de frumos, fara ca pentru acest lucru sa trebuiasca sa facem mari compromisuri, si sa renuntam la ceea ce ne place.

Astfel in continuare iti vom spune cum poti reduce din cheltuielile necesitate de nunta ta, si bugetul la care te gandesti, sa nu fie depasit in nici un fel. Pentru inceput trebuie sa iti spunem ca este foarte important ca atunci cand incepi sa iti organizezi nunta sa te concentrezi strict pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce crezi ca trebuie pentru nunta ta, sau pentru tinuta din cea mai fericita zi a vietii tale.

Nu este neaparat indicat sa tii cont de ceea ce se scrie in reviste, ca se poarta, si sa fii nevoita sa cheltuiesti mai mult decat ai dori. Totodata tot timpul vei auzi de la persoanele din jurul tau, ca trebuie aia, si cealalta, insa va trebui sa tii cont doar de parerile tale, si de cele ale partenerului cu care urmeaza sa te casatoresti, deoarece pana la urma voi sunteti in centrul atentie, si voi trebuie sa va simtiti minunat. Nu trebuie sa dai o suma uriasa pe rochia de mireasa, si daca depui un pic de efort vei gasi rochia de mireasa potrivita pentru tine, la un pret cat se poate de accesibil. Acelasi lucru se poate spune si despre aranjamentele florale, despre tinuta mirelui, si despre alte astfel de cheltuieli.

Cum pot sa reduc cheltuielile pentru organizarea nuntii?

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *