Cum sa fii mirele perfect?

Lungimea rochiei de mireasa nu este standard! Alege una scurta!
Lungimea rochiei de mireasa nu este standard! Alege una scurta!
10/07/2015
Cum aleg lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii?
Cum aleg lenjeria perfecta pentru noaptea nuntii?
14/07/2015

Cum sa fii mirele perfect?

Cum sa fii mirele perfect?

Chiar daca majoritatea site-urilor de specialitate si majoritatea nuntilor in sine fac referire la mireasa, exista si mirele. Si acesta este o parte esentiala a nuntii, este sufletul pereche si nu ar trebui neglijat, pentru ca desi omitem de cele mai multe ori acest lucru si el are nevoie de sustinere pentru ca ziua trebuie sa fie memorabila de ambele parti.

Si pentru a nu fi omis din schema tot ce trebuie sa faci pentru a avea un look perfect si o zi de neuitat trebuie sa tii cont de cateva sfaturi:

Implica-te

Nu lasa totul pe seama viitoarei sotii. Implica-te si impartasiti impreuna bucuriile si stresul organizarii. Da-i un sfat acolo unde nu este neaparat domeniul tau de interes, dar luati impreuna deciziile cele mai importante: muzica, fotograf, cameraman, meniu, bauturi.

Imbraca-te cu stil
Pentru ca sunteti suflete pereche, trebuie sa aratati ca atare, Trebuie sa fii in ton cu mireasa si sa va completati reciproc, iar daca ai si cavaleri de onoare atunci trebuie sa fii in ton cu ei, dar totusi diferit. Daca optezi pentru un costum alb, de exemplu, cavalerii de onoare trebuie sa fie in contrast cu tine, dar toti imbracati la fel.
Alege-ti „alaiul”
Asa cum mireasa are domnisoare de onoare, si mirele are dreptul la cavaleri de onoare. Alegeti-va fiecare alaiul iar apoi faceti sugestii, daca aveti, si potriviti numarul acestora. Alege numai oameni care au avut sau au un rol important in viata ta.
Cheia unei casnicii fericite?
Nu incerca sa te schimbi fata de cum erai inainte de casatorie! Nu ai niciun motiv sa actionezi altfel, decat in bine desigur, pentru ca nimic nu este diferit. Doar pentru ca te-ai insurat nu inseamna ca trebuie sa renunti la ce faceai sau la ce faceati inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *