Cum sa iti alegi cameramanul potrivit pentru nunta?

Recomandari restaurante pentru nunti in Bucuresti sector 4
19/01/2015
Povestea de dragoste care a facut inconjurul internetului
20/01/2015

Cum sa iti alegi cameramanul potrivit pentru nunta?

Un lucru la fel de important ca si fotografiile de nunta este filmarea de la nunta.

Filmarile video se fac de cele mai multe ori cu ajutorul unui cameraman de nunta profesionist, pe care ti-l poate recomanda firma specializata cu care ai decis sa colaborezi.

In cazul in care compania respectiva nu se ocupa si cu acest tip de servicii, poti apela la alte surse (prieteni, membrii ai familiei, cunostinte etc.), carora le poti cere parerea despre persoana cu care au lucrat.

Ce trebuie sa stim pentru a avea cameramanul potrivit pentru nunta noastra?

Pentru a alege un cameraman care va executa lucrarea exact asa cum va doriti iti propun sa incerci sa afli urmatoarele lucruri, inainte de a semna un contract:

  • In primul rand, ar trebui sa afli exact care este stilul lui/ei si daca acesta este sau nu ceea ce iti doresti. Pentru a-ti crea o imagine despre felul in care lucreaza, roaga-l sa iti arate cateva filmari anterioare, dar care totusi sunt recente (atat tehnologia cat si stilul propriu avanseaza si se schimba pe zi ce trece).
  • In al doilea rand, intreaba-l despre experienta pe care o are in acest domeniu; este destul de important sa alegi o persoana care nu se afla la primul astfel de job, pentru a fi sigur/a ca filmarea nuntii va fi perfecta. De asemenea, o persoana cu o experienta mai vasta stie in ce fel ar trebui sa se comporte cu persoanele prezente pentru ca acestia sa se simta confortabil in fata camerei.
  • Un alt lucru, important de stiut, este daca are sau nu un fotograf cu care lucreaza in permanenta. Este preferabil sa existe o relaxie buna intre fotograf si cameraman pentru a putea capta, asa cum se cuvine, momentele importante.
  • Apoi, incearca sa afli cateva detalii despre aparatura pe care o foloseste (atat camera video cat si echipamentul de editare). Nu trebuie neaparat sa intelegi termenii tehnici pe care ti le ofera, este de ajuns sa iti faci o idee despre ceea ce urmeaza sa primesti.

Cum sa iti alegi cameramanul potrivit pentru nunta?

Citeste articolul complet pe www.localuriinbucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *