Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile – Partea a II-a

Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea a II-a
Cum alegem buchetul domnisoarei de onoare? Partea I
08/07/2015
Lungimea rochiei de mireasa nu este standard! Alege una scurta!
Lungimea rochiei de mireasa nu este standard! Alege una scurta!
10/07/2015

Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile – Partea a II-a

Cum sa potrivesti rochia de mireasa cu bijuteriile - Partea a II-a

Bijuteriile sunt un „must have” al viitoarei mirese, insa acestea nu trebuie sa combata stralucirea adevaratei bijuterii a serii, mireasa. De aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita acestora si sa le armonizam perfect cu rochia de mireasa, pentru a nu se anula reciproc si pentru a scoate in evidenta frumusetea miresei.

Rochie sclipitoare, de sirena?

Rochiile fermecatoare, cu detalii sclipitoare pot fi o provocare atunci cand vine vorba de bijuteriile care le vor insoti. Tot ceea ce implica diamante sau cristale va crea un look potrivit pentru covorul rosu, dar depinde de fiecare cat de multe va folosi pentru a obtine cu adevarat acel look.

Daca rochia are deja o multime de asemenea accesorii, atunci nu va trebui sa o incarcati mai mult, exceptand situatiile in care asta va doriti si asta va face placere.

O pereche de cercei de tip „candelabru” si o bratara sclipitoare ar face senzatie cu o rochie de sirena asa cum o rochie fara bretele ar face-o cu un colier. Optati pentru accesorii de par care atrag atentia intr-un mod placut, pentru a finisa aparitia.

Rochie lejera, stil boho?

Atunci merge de minune cu accesorii florale.

Pentru un sentiment relaxat, incercati accesorii inspirate din natura: Un singur ac de par, sau cateva flori mici prinse intr-o impletitura pot arata superb intr-un look de vara.

Desigur ca in acest caz, gandul ne fuge la coronitele florale care sunt la moda anul acesta, dar nu trebuie sa va sfiiti sa le gasiti un loc florilor si in alta parte. Incercati un corsaj la incheietura mainii sau o brosa din flori naturale prinsa pe rochie. Poate fi o modalitate buna de a da putina culoare aspectului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *