Cum stabilim bugetul pentru nunta?

Servicii foto-video, sedinta foto pentru nunta
27/07/2015
Luna de miere in Africa de Sud
28/07/2015

Cum stabilim bugetul pentru nunta?

Este foarte important sa reusim sa stabilim bugetul pentru nunta, in cel mai bun mod, deoarece este necesar sa evitam cheltuielile inutile, si situatiile neplacute, cand va trebui sa scoatem din buzunar mai multi bani decat, ne-am propus. Cu totii stim ca socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ, si tocmai din aceasta perspectiva este important sa avem grija la cheltuielile pentru nunta, si sa planificam totul in detaliu. Nu trebuie sa lasam la voia intamplarii cheltuielile pentru nunta, deoarece in acest fel vom reusi spre neplacerea noastra sa transformam micile depasiri de buget in cheltuieli mai mari. In acest sens poti tine cont de mai multe lucruri pentru a reusi sa reduci cheltuielile, si bugetul sa ramana pe toata durata organizarii nuntii, cel pe care ti lai propus de la inceput. Trebuie sa stiti ca este important sa tineti cont de anumite aspecte, in cazul in care doriti sa obtineti niste preturi mai bune pentru serviciile la care apelati.

Dupa cum stiti in aceste zile, totul costa bani, indiferent daca este vorba de biserica, de starea civila sau de un restaurant in care se va desfasura fericitul eveniment. In aceste situatii trebuie sa tineti cont de toate detaliile, si sa va treceti pe o lista toate taxele ce vor trebui platite, iar in cazul in care nu stiti care sunt acestea, din fericire pe internet puteti gasi informatiile de care aveti nevoie, atunci cand vine vorba de organizarea unei nunti. Dupa cum stiti daca veti alege sa faceti cununia civila in timpul saptamanii este posibil sa platiti o taxa mai mica, iar referitor la taxa ce trebuie platita la biserica, de obicei aceasta va fi platita de catre nasi. Trebuie sa aveti grija de bugetul pentru nunta dumneavoastra, deoarece doar in acest fel, veti reusi sa va bucurati de nunta dumneavoastra, si de la aceasta sa nu lipseasca nimic.

Cum stabilim bugetul pentru nunta?

 

1 Comment

  1. mimi spune:

    Asa am procedat si noi. Ne-am facut o lista cu cheltuieli prevazute (biserica,cununie civila, vestimentatie,cadouri nasi,cursul de dans,restaurant, flori, etc) dar nu ne-am gandit ca putem omite ceva si sa sarim bugetul. In ultima clipa ne-am amintit ca nu comandasem fori pentru domnisoarele de onoare, sotul meu a venit cu ideea sa inchiriem 2-3 perechi de dansatori profesionisti, norocul nostru ca unde ne pregatisem pentru dansul mirilor (http://stop-and-dance.ro/ ) au facut tot posibilul sa ne ajute chiar daca ii anuntasem cu vreo doua zile inainte ,stiu ca in ultima saptamana cheltuisem aproximativ 1000 de euro fara sa respectam lista. Cat de mult ne-am stradui, depasim lista pe care ne-am propus-o daca vrem o nunta perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *