Ghidul esential de frumusete al miresei – Partea a II-a

6 lucruri de facut inainte de a alege rochia de mireasa
6 lucruri de facut inainte de a alege rochia de mireasa
30/06/2015
10 sfaturi importante pentu „Soacra Mica” si „Soacra Mare” – Partea a II-a
10 sfaturi importante pentu „Soacra Mica” si „Soacra Mare” – Partea a II-a
02/07/2015

Ghidul esential de frumusete al miresei – Partea a II-a

Ghidul esential de frumusete al miresei - Partea a II-a

Asadar a mai ramas o luna pana la nunta, iar organizarea intra in ultima „turnanta”. Nu uitati ca pe langa organizarea propriu-zisa a nuntii trebuie sa va ocupati si de propria infatisare. Pana la urma tot mireasa este piesa principala a nuntii, alaturi de mire, desigur, iar succesul nuntii in sine nu poate fi asigurat decat de o frumusete exemplara. Deci, sa continuam planul de infrumusetare inceput cu ceva timp in urma:

1 luna inainte de nunta

Daca va ganditi la o albire a dintilor, acum este momentul. De asemenea, acum este momentul potrivit pentru ultima tunsoare, pentru a avea un par frumos si sanatos in ziua nuntii. In plus, intr-o luna se mai poate indrepta ceva, in cazul in care tunsoarea a avut vreun efect nedorit.

2-1 saptamani inainte de nunta

Aveti parul vopsit? Retusati si radacinile crescute. programati-va la mani-pedi cu o zi inainte de nunta si confirmati toate celelalte programari. Daca ati optat pentru servicii acasa, oferiti toate informatiile necesare: ora, adresa, repere, numar de telefon, numar de telefon de urgenta, si daca este posibil, platiti in avans, pentru a va scuti de o grija in plus in ziua nuntii. Daca obisnuiti sa va epilati cu ceara, cu o saptamana inainte de nunta este ultima data potrivita. Nu veti vrea sa aveti fata rosie, de exemplu in ziua nuntii.

2-1 zile inaintea nuntii

Faceti-va unghiile inainte de nunta si asigurati-va ca veti avea o sticla cu oja de aceeasi culoare si in geanta de rezerva pentru nunta. pentru orice eventualitate! Spalati-va parulmacar cu o zi inainte( de obicei, coafura rezista mai bine pe un par spalat cu o zi inainte decat pe un par spalat in aceeasi zi).

Daca ati testat vreo masca de fata si nu ati avut nicio reactie adversa, atunci rasfatati-va. Iar maine veti avea o fata proaspata, pregatita de machiaj.

Ziua nuntii

Felicitari! Ziua nuntii a sosit!

Faceti un dus cu o masca pe cap, pentru a va feri de umezeala, iar apoi imbracati orice pe nasturi. Va va fi mult mai usor sa va dezbracati, fara a afecta coafura sau machiajul. Verificati trusa de urgenta(produse de machiaj, par, oja, etc), lasati-va pe mana stilistilor, iar apoi singurul accesoriu de care veti mai avea nevoie va fi ZAMBETUL!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *