Ghidul esential de frumusete al miresei – Partea I

Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic
Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic
19/06/2015
Rochie de mireasa privita din spate
Rochii de mireasa superbe! Privite din spate!
24/06/2015

Ghidul esential de frumusete al miresei – Partea I

Ghidul esential de frumusete al miresei - Partea a II-a

Vrei sa arati cat de bine posibil in ziua nuntii, dar fiecare mireasa are standarde si asteptari diferite in ceea ce priveste machiajul si coafura. Indiferent cat de mult va machiati in general sau cat de des va aranjati parul, cu siguranta in ziua nuntii veti vrea sa fiti atat machiata cat si coafata, pentru ca este o ocazie deosebita. Si chiar daca angajati un stilist profesionist sau alegeti sa le faceti singura, cu ajutorul catorva prietene, veti avea oricum nevoie de un plan de infrumusetare pentru a fi sigura ca aveti grija de toate detaliile in ceea ce priveste „look-ul” pentru ziua cea mare.

12-9 luni inainte de nunta

Dupa ce ati pus la punct in mare planul nuntii, trebuie sa stabiliti bugetul. Decideti cat de mult doriti sa alocati infrumusetarii si includeti in buget si tratamente faciale, masaj, manichiura-pedichiura, probe de coafura. De asemenea, alegeti daca veti plati pentru machiajul si coafura domnisoarelor de onoare.

Dupa ce ati stabilit bugetul, puteti incepe sa cautati saloane. De asemenea, va trebui sa va ganditi daca va doriti sa mergeti la salon in dimineata de dinaintea nuntii, sau va doriti sa vina un stilist acasa. Dupa ce ati pus in ordine toate aceste aspecte logistice, puteti incepe sa strangeti idei de machiaj si coafura.

9-6 luni inainte de nunta

Alegeti-va stilul preferat pentru ziua cea mare.

Cand va alegeti coafura, luati in calcul si rochia, tema si locatia nuntii, pentru a gasi un stil potrivit. Veti vrea probabil sa evidentiati rochia, iar un par lasat pe spate poate umbri eventualele detalii ale rochiei.

Programati probe la saloanele pe care le-ati ales, iar daca ati ales varianta”home made” atunci organizati acasa probe, impreuna cu persoana care va va ajuta, pentru a fi sigura ca puteti ajunge la imaginea pe care vi-o doriti.

6-4 luni inainte de nunta

Este momentul sa faceti programarea pentru coafura si machiaj. Pana acum, probele pe care le-ati facut probabil ca v-au ajutat sa va decideti in directia potrivita. Daca ati ales un salon, luati in calcul si timpul pe care il veti pierde pe drum, dus-intors, iar daca planuiti sa faceti un tratament facial, acum este momentul potrivit pentru a face un test, in ideea de a va asigura ca nu veti avea vreo reactie nedorita. Iar daca aveti ceva suspiciuni in acest sens, discutati cu un dermatolog.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *