Invitatii pentru nunta. Tot ce trebuie sa stii despre ele!

Decoratiuni si aranjamente florale pentru intrare!
14/05/2015
15 idei de manichiura stralucitoare care iti pun in evidenta inelul de logodna!
19/05/2015

Invitatii pentru nunta. Tot ce trebuie sa stii despre ele!

Alegerea unui stil pentru invitatii este una extrem de importanta, deoarece perfectiunea sta in micile detalii, iar invitatia la nunta va da oaspetilor tai prima imagine asupra evenimentului tau special.

Pe langa faptul ca indica locatia si data nuntii tale, invitatia sau, mai exact, stilul ei, indica gradul de formalitate al zilei tale importante. Ar trebui sa ai deja o idee despre tipul de petrecere pe care il organizezi, fie clasic sau elegant, fie modern sau extravagant, invitatia trebuie sa reflecte acest lucru.

Trebuie sa te gandesti la culoarea tematica a nuntii! Daca doresti sa incorporezi culoare sau un motiv special in invitatii, trebuie sa ai in vederea asortarea lor la nuantele folosite pentru celelalte decoratiuni de nunta, precum marturiile, elementele pentru numerotarea meselor, meniurile sau programul tiparit al ceremoniei. In timp ce invitatiile ivoire, crem sau albe se potrivesc de minune cu un font negru sau auriu si constituie alegeri clasice, poti da putina culoare si stralucire setului de invitatii cu fonturi, plicuri sau hartii in tonuri puternice sau metalice.

Forma dreptunghiulara este cea traditionala pentru invitatii, dar din ce in ce mai multe cupluri opteaza pentru cele cu un aer mai jucaus si mai modern, cum ar fi cele circulare, decupate sau chiar patrate. Trebuie doar sa aveti in vedere faptul ca trimiterea invitatiilor va fi putin mai costisitoare o data ce depaseste dimensiunile unei scrisori normale.

Atunci caand analizati culorile si modelul, nu uitati de importanta textului! Informatiile inscrise in invitatii sunt de fapt scopul principal pentru care le alegeti, asa ca evitati cerneala deschisa la culoare pe invitatiile pastel sau pe cea inchisa la culoare cand alegeti culori inchise pentru hartie.

Tineti cont de regulile formale de scriere si nu uitati sa verificati de 3 ori, minim, mesajul inscriptionat pentru a evita orice eroare gramaticala sau de alta natura. Nu vreti ca prima impresie despre nunta voastra sa fie una gresita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *