Luna de miere in Africa de Sud

Cum stabilim bugetul pentru nunta?
28/07/2015
Invitatii la nunta au ramas fara cuvinte!
16/09/2015

Luna de miere in Africa de Sud

Daca si dumneavoastra va numarati printre cei ce doresc sa se relaxeze in aceasta tara, si sa scape de tot stresul acumulat odata cu organizarea nuntii, nu va trebuie decat sa cititi in continuare pentru a sti cum va puteti relaxa in Africa de Sud. Astfel in cazul in care ajungeti in aceasta tara, nu va puteti incepe calatoria decat din capitala Cape Town. Aici va puteti caza la hoteluri exclusiviste ce va reprezenta punctul de plecare pentru explorarea intregului oras, si in acest timp reusind sa va relaxati pe plajele renumite din aceasta tara. Despre aceasta tara va putem spune ca ati ajuns degeaba, daca nu ati explorat si faimoasele podgorii de langa Cape Town, iar aici puteti innopta, la celebrul Cartier Francez.

In cazul in care de asemenea doriti sa vizitati plajele deosebite, puteti face o calatorie de-a lungul Garden Route. In aceasta locatie va puteti opti in Hermanus, unde veti avea ocazia sa vedeti balene, deoarece acesta este un loc preferat de acestea.

In Africa de Sud, mai puteti vizita de asemenea si parcul national ADDO, si veti avea ocazia sa vedeti aici, si sa experimentati salbaticia Africii. Aceasta tara poate fi si destinatia dumneavoastra de vacanta in cazul in care doriti sa va relaxati, in timp ce descoperiti noi culturi, si obiceiuri strabune. Este o tara plina de contraste, si incitanta, iar dupa cateva zile petrecute aici, cu siguranta veti dori sa reveniti. In cazul in care de asemenea sunteti interesati de degustarea unor vinuri renumite, va putem spune ca aceasta tara este indicata pentru a se afla pe lista posibilelor destinatii de vacanta, pentru dumneavoastra si familie. Astfel in incheiere va mai putem spune ca puteti avea parte de relaxare in Africa de Sud, si puteti petrece clipe de neuitat in aceasta tara minunata.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *