Luna de miere in Santorini!

Ce sunt petele inestestice si cum scapam de ele?
24/03/2015
Aranjamente florale pentru o nunta de primavara!
26/03/2015

Luna de miere in Santorini!

Primul lucru pe care trebuie sa il faci cand ajungi in Santorini pentru luna ta de miere este sa mergi pe plajele sale colorate. Nisipurile negre si rosii vor face ca aceasta vizita sa fie de neuitat!

Santorini este locatia ideala pentru o luna de miere speciala. Bucura-te aici de comorile arheorlogice ale impresionantului Akrotiri, unul dintre cele mai bine prezervate situri sau urca scarile antice care conduc spre orasul istoric Manolas din Thirassia. De la inaltime poti admira peisajul care iti taie respiratia, minunata piscina de apa turqoise care serveste ca nucleu pentru varietatea de insule din acest arhipelag. Unii ar spune ca ai nevoie doar de o zi pentru a te bucura de frumusetea acestor insule, care sunt si foarte populare ca porturi pentru vasele de croaziera, insa, in realitate, pentru a putea admira toate minunatiile pe care Santorini le ofera ai nevoie de mai multe zile, chiar si o saptamana.

Sa vorbim putin despre aceasta bijuterie numita Santorini: O eruptie vulcanica de la aproximativ 1650 inaintea erei noastre a fortat ceea ce era la acea vreme centrul unei singure insule, numita Strongyli, sa faca o implozie si sa se scufunde in mare. Unele persoane spun ca Strongyli a fost originalul sit al orasului pierdut Atlantis, care a disparut cu mult timp in urma in intunericul oceanic. Ceea ce a ramas din aceasta metropola mitologica este acum ingradit de plaje extraordinare. Astazi, Santorini este constituit din doua insule locuite si alte cateva insulite. Majoritatea vizitatorilor isi petrec timpul pe Thira (cea mai mare insula a arhipelagului), care gazduieste cele mai mari localitati din Santorini, inclusiv Fira si Oia. Pentru o zi relaxata este indicat sa faceti o vizita si in Thirassia, dar nu uitati sa mergeti si pe insulele mai linistite Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi si Christiana, care merita explorate.

Grecii glumesc des pe seama faptului ca turistii au auzit de Santorini, insa nu sunt siguri unde sa gaseasca Grecia pe harta. Santorini este una dintre cele mai vizitate insule ale Greciei, fiind o destinatie de vis, iar locuitorii sai sunt renumiti pentru ospitalitate si faptul ca sunt extrem de prietenosi cu turistii.

Santorini este o destinatie ideala pentru o luna de miere la plaja si pentru cei pasionati de obiectivele turistice antice pe care acest loc le ofera, va fi cu siguranta o vacanta de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *