Marturiile. Variante inedite pentru o nunta de primavara!

3 remedii pentru a scapa de cearcane!
11/03/2015
Rochia pentru mireasa insarcinata. Cum o alegem?
13/03/2015

Marturiile. Variante inedite pentru o nunta de primavara!

Esti in pragul nuntii si nu ai ales inca marturiile? Cauti ceva mai deosebit care sa-ti incante oaspetii si sa ii lase cu amintiri placute? Te ajutam noi cu cateva idei inedite, special alese pentru o nunta de primavara!

Dar mai intai, sa vorbim putin despre marturiile traditionale. In general, marturiile sunt alcatuite din 5 bomboane ce simbolizeaza sanatatea, prosperitatea, fertilitatea, fericirea si longevitatea. Aceste bomboane sunt aranjate intr-un saculet confectionat dintr-o combinatie de tul, panglici, dantela, organza si sunt insotite de un biletel pe care sunt insemnate data ceremoniei si numele protagonistilor, Se pot folosi, de asemenea si mici cutiute umplute cu bomboane si legate cu funde si flori. In unele familii, desi destul de rar, se ofera ca marturii mici de argint, cristal sau portelan, lumanari sau chiar sticle de vin cu inscriptii speciale.

De obicei, aceste marturii se pozitioneaza pe mese, in dreptul fiecarui oaspete sau familii ce participa la eveniment, ori se ofera la finalul petrecerii. De asemenea, marturiile se mai pot oferi si la intoarcerea din calatoria de nunta, de catre miri, insa nu dupa mai mult de o luna de la data ceremoniei nuntii.

Obiceiurile la romani sunt putin diferite fata de traditiile internationale. Inainte de incepere ceremoniei, invitatilor li se pun in piept cocarde de flori, de cele mai multe ori artificiale. Rolul acestora este de a crea o unitate intre oaspeti si de a da imaginea unei mari familii, care au datoria de a proteja si sustine mica si noua familie. In majoritatea zonelor tarii se fac cadouri nasilor si rudelor apropiate, precum sticle de vin si colaci dulci impletiti sau chiar obiecte de imbracaminte sau de uz casnic, dar si stergare tesute de mana.

Am ales pentru voi o serie inedita de marturii, care vor aduce primavara in sufletele invitatilor nuntii voastre, datorita coloritului, dar si miresmelor imbietoare. Cine spune ca nu putem respecta traditiile daca suntem putin originali?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *