Modele de rochii indicate pentru a fi purtate la cununia civila

Investeste intr-un fotograf de nunta profesionist
05/03/2014
Ce responsabilitati are o domnisoara de onoare?
05/03/2014

Modele de rochii indicate pentru a fi purtate la cununia civila

Este foarte posibil ca si dumneavoastra sa fiti de acord cu faptul ca nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata noastra, fie ca vorbim aici de sexul masculin,s au de cel feminin, deoarece fiecare dintre noi am visat la acest moment inca de cand eram copii. Oricum cred ca sunteti de acord si cu ideea ca femeile sunt mult mai emotionate, deoarece ele sunt cele care trebuie sa iasa in evidenta, si vor trebui sa faca acest lucru mai ales prin rochia de mireasa, dar si prin cea pe care o va purta la cununia civila. Pentru asta ele se gandesc la aceste tinunte chiar si cu un an inainte de nunta, pentru a face cele mai bune alegeri, pana la momentul in care isi va uni destinele cu cel ce urmeaza sa ii devina sot.

Cea mai importanta rochie pentru nunta noastra, este indiscutabil cea de mireasa, si din aceasta cauza, poate lasam alegerea rochiei pentru cununia civila pe locul doi, dar nu trebuie sa uitam faptul ca si la cununia civila va trebui sa aratam impecabil, si sa spunem DA intr-o tinuta deosebita, care va starni admiratie. Acest lucru se va vedea si in sumedenia de fotografii de la cununia civila, si acesta este un alt motiv pentru care trebuie sa alegem rochia pentru cununia civila, dupa ce in prealabil am cules cateva informatii despre care ar fi cea mai potrivita alegere.

La cununia civila va trebui sa te gandesti numaidecat la o rochie mai clasica, lunga si alba, dar in cazul in care esti ceva mai nonconformista, te poti gandi de asemenea sa alegi o rochie scurta care iti va pune in evidenta silueta, si frumusetea de care dai dovada. Un alt avantaj in ceea ce priveste rochia pentru cununia civila este faptul ca o veti putea purta si cu alta ocazie, si nu va fi strict o tinuta pentru nunta dumneavoastra.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *