Muzica de nunta un factor important in reusita acesteia

Top 5 pasi pentru aranjamente florale ieftine
29/09/2014
Cum pot sa reduc cheltuielile pentru organizarea nuntii?
30/09/2014

Muzica de nunta un factor important in reusita acesteia

Muzica de nunta poate fi ceea care face diferenta intre o nunta cat se poate de reusita, si una la care parca mai tot timpul a lispsit ceva, iar invitatii nu au fost deloc incantati de formatie, sau de play-list-ul ales pentru acest eveniment. Pentru asta in cele ce urmeaza va vom oferi cateva informatii despre cum puteti face cea mai potrivita alegere, in ceea ce priveste muzica de nunta, pentru a fi siguri ca in seara fericitului eveniment toata lumea de la nunta se va simti bine, si se vor regasi cu totii pe ringul de dans.

Astfel, in primul rand va trebui sa tineti cont de faptul ca nu este indicat sa alegeti formatia sau dj-ul pentru nunta, pe baza unei inregistrari, de pe calculator, sau de pe un cd, deoarece cu tehnologia din zilele noastre, este posibil ca inregistrarea sa ofere alta voce, decat cea reala. In ceea ce priveste dj-ul este important sa va intalniti cu acesta inainte de nunta, si sa incercati sa va cunoasteti pentru a vedea daca intr-adevar acesta este potrivit pentru nunta la care v-ati gandit. Apoi, este important sa nu tii cont de tot ceea ce auzi, si va trebui sa te convingi chiar tu ca asa stau lucrurile, si pentru asta nu va trebui decat sa mergi la spectacolul formatiei pe care a-ati ales-o sau, sa participati la un eveniment unde va fi prezent si dj-ul la care v-ati gandit.

Apoi, de asemenea este foarte important sa evitati situatiile in care veti lucra cu persoane debutante in acest domeniu, deoarece este posibil sa regretati chiar daca ai facut o economie importanta in ceea ce priveste bugetul la care v-ati gandit pentru nunta. Trebuie sa alegi din timp, pentru a evita situatiile stresante din ultima perioada de dinaintea nuntii, atunci cand este posibil sa nu mai gasiti ceea ce cautati.

3 Comments

  1. Radu spune:

    ….si da bani la lautari !

  2. Radu spune:

    C-o damigeana , si-un pahar si cu un lautar, …2..3..4.. etc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *