Planul de infrumusetare al miresei – Partea I

Noaptea nuntii, altfel decat ti-ai imaginat!
Noaptea nuntii, altfel decat ti-ai imaginat!
16/06/2015
Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic
Cea mai palpabila dovada a nuntii: Albumul foto clasic
19/06/2015

Planul de infrumusetare al miresei – Partea I

Planul de infrumusetare al miresei - Partea I

Nu numai nunta in sine are nevoie de un plan, ci si tu ai nevoie de un plan: Planul de infrumusetare, care va fi pus in aplicare de indata ce ai inceput sa iti planifici nunta.

Din cap pana-n picioare, ce trebuie sa faci o data pe luna, pe zi, pe saptamana, cel putin o data, pentru a avea o imagine radianta in ziua nuntii.

1. Parul

 Oferiti-i parului putina atentie cu un tratament profund reconditionant. Va ajuta la repararea varfurilor, va intari firul de par si il va face mai stralucitor. Iar o data pe luna timp de 10 minute, trebuie sa gasiti timp.

Lasati parul sa respire. Foehnul, produsele de styling, chiar si samponul, il obosesc, iar daca sunteti o maniaca a foehnului sau a placii de intins parul, renuntati macar la 1 din 4 utilizari. Nu il puteti supune chiar atat de des la toate acestea.

Cel putin inainte de nunta, o data pe luna trebuie sa va retusati varfurile degradate, iar inaintea nuntii dati-i o forma parului.

2. Fata

O data pe luna trebuie sa faceti un peeling fetei. Fie ca este la salon, fie ca il faceti acasa, peeling-ul va elimina celulele moarte si va va face fata mai luminoasa. Folositi un produs bun de peeling si nu insistati mai mult de cateva secunde intr-un singur loc.

Macar o data pe saptamana, curatati porii cu o masca de curatare in profunzime si alegeti formula potrivita pentru tipul dumneavoastra de ten.

Nu este mare filozofie sa iti pastrezi fata curata, dar trebuie sa te asiguri ca o protejezi. Macar pana la nunta. Dupa ce ai curatat-o aplica o crema hidratanta, potrivita pielii tale. De asemenea, nu uita si de ingrijirea ochilor. Pentru ca pielea din jurul lor este mai sensibila si are nevoie de mai multa atentie, foloseste o crema pentru ochi sau pentru ten sensibil, dar care sa fie adaptata varstei tale. Daca folosesti o crema pentru o alta categorie de varsta, te poti alege cu o iritatie de care ti-ar putea fi greu sa scapi.

Cel putin o data pana la nunta, fa-ti un tratament cosmetic profesional. O cosmeticiana profesionista iti va curata perfect fata si va vedea daca ai vreo problema cu tenul. Spune-i ce folosesti si cere-i sfaturi despre ce ar trebui sa folosesti.

Nu uita insa: Tratamentul cosmetic nu ar trebui facut in saptamana de dinaintea nuntii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *