Rochia mini sau midi pentru o mireasa nonconformista!

Cum sa devii o mireasa frumoasa? Ziua cea mare!
08/05/2015
Rochii de mireasa CustomMade by Athena Philip!
12/05/2015

Rochia mini sau midi pentru o mireasa nonconformista!

Alegerea rochiei de mireasa este probabil una dintre cele mai grele decizii pe care tanara domnisoara trebuie sa o faca in procesul de planificare si organizare a nuntii.

Exista o varietate de rochii, iar aceasta nu e o misiune tocmai usoara! Mini sau midi, tip printesa sau stil sirena, alba sau pastel… Magazinele de specialitate ofera o mare diversitate de modele care va pot inspira si influenta alegerea tinutei perfecte pentru ziua nuntii voastre.

Daca optati pentru rochia de mireasa mini, care este extrem de versatila si nonconformista, cu siguranta veti fi o aparitie spectaculoasa in drum spre altar. Daca picioarele nu sunt puncul vostru forte, este indicat sa nu inclinati spre acesti tip de rochie.

Exista modele al caror design variaza de la extravagant la aristocrat, de la romantic la foarte discret… Daca va gandeati ca o rochie mini nu poate avea nimic spectaculos, este momentul sa va schimbati opinia! Alegeti materiale care sa iasa in evidenta prin broderii, dantela sau aplicatii uimitoare.

Cand procesul de alegere a rochiei este pe final, nu uitati sa adaugati o pereche de pantofi cu toc inalt pentru a va pune in valoare picioarele subtiri si feminine. Nu uitati sa consultati tendintele actuale in materie de incaltaminte, iar pentru a va evidentia stilul vestimentar personal alegeti o pereche asoratata tinutei care vor fi in acelasi timp si o marca a personalitatii voastre.

Tineti minte sa asortati buchetul miresei cu bijuteriile si celelalte accesorii pe care le veti purta, acestea fiind elemente foarte importante de care trebuie sa tineti cont in completarea unui look magic.

Indiferennt de modelul rochiei de mireasa ales, trebuie sa va simtiti minunat in ziua voastra speciala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *