Seychelles, o luna de miere in paradis!

Testul de makeup pentru mireasa. O necesitate!
04/03/2015
Bufetul de fructe sculptate. Un must-have pentru nunta ta!
05/03/2015

Seychelles, o luna de miere in paradis!

Daca te-ai gandit la o luna de miere de vis, cum ti-ai imaginat inca de cand erai mica si te visai mireasa, atunci Seychelles este locul perfect pentru tine. Este un adevarat paradis unde tu si jumatatea ta va puteti petrece cele mai romantice momente de la inceputul vietii in doi.

In cazul in care peisajul, cu plajele interminabile si nisipul pur, soarele arzator si palmierii, dar si apa care isi schimba culoarea de la turcoaz la verde smarald, apoi la ultra-marin si inapoi, nu te-au convins ca aici e locul ideal pentru luna ta de miere, atunci poate intalnirea uneia sau mai multor vedete de la Hollywood te va face sa iti faci chiar acum o rezervare.

Seychelles, o luna de miere in paradis! 1

Imagineaza-ti valurile si plaja cu nisip fin, adauga in peisaj si hamacul alb cu sfoara alba, cocktailul cu umpreluta si pestii colorati la picioarele tale, toate in timp ce persoana iubita iti tine companie. Aici iti poti face amintiri cu care vei trai vesnic. Iti poti petrece o vacanta de vis printre palmirii cu tulpini albe!

Sa vorbim putin despre Seychelles, locul definit de excesul de frumusete, liniste si relaxare!

Seychelles, o luna de miere in paradis! 3

Seychelles, oficial Republica Seychelles, este o tara insulatara din Oceanul Indian. Cele 115 insule de mici dimensiuni se afla la 1,600 de km este de Africa, in nordul insulei Madagascar. In vecinatate are Zanzibar, Mauritius si Reunion, Comore si Mayotte, iar maldivele se afla la nord-vest. Tinand cont de insulele care o incercuiesc, Seychelles este o adevarata piatra pretioasa ce asteapta sa fie exploatata. Mai mult de atat, Seychelles are cea mai mica populatie dintre toate statele Africii, deci ai multe sanse sa te trezesti pe o plaja pustie, doar tu si jumatatea ta, sub razele soarelui ce scalda nisipul si apa cristalina.

Seychelles, o luna de miere in paradis! 3

Clima acestor insule este tropical umeda, iar temperatura medie multianuala este de 27 de grade C. Temperatura multianuala a apei este de 29 de grade C, perfecta pentru a petrece fiecare zi la plaja si printre valuri.

Cele mai mari insule ale republicii sunt insulele granitice Mahe, cu o suprafata de 153 km patrati, Praslin, 40 km patrati, Silhouette, 20 km patrati si La Digue, 15 km patrati. Altitudinea maxima in Mahe este in Morne Seychelles, de 905 m.

Insulele coragligene, in numar de peste 70, sunt grupate in Amirante, Farquhar, Desroches, Fregatte si Aldabra. Atolul Aldabra este inscris in Patrimoniul Mondial Natural si Cultural UNESCO.

Aici traiesc 150.000 de testoase si aproximativ 2 milioane de pasari, fiind unul dintre marile sanctuare ale pasarilor din lume.

Majoritatea insulelor sunt joase si practic nepopulate, aici fiind si locul de depunere a aoualor pentru testoasa gigantica, de 1,5 m inaltime si 300 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *