Tendinte de coafuri pentru mireasa in 2014

Cum sa ramai calma in ziua nuntii?
27/02/2014
Totul despre inelele de logodna
27/02/2014

Tendinte de coafuri pentru mireasa in 2014

Pentru a respecta tendintele in ceea ce priveste coafura de mireasa in 2014, este important sa o alegeti, dupa ce deja ati ales si rochia de mireasa. Astfel coafura de mireasa va trebui sa fie in tendinte cu rochia de mireasa, si pentru asta in cazul in care considerati ca nu va puteti descurca, este indicat sa apelati la ajutorul unor specialisti. Oricum, in ceea ce priveste rochiile de mireasa pentru anii 2014, putem spune ca se poarta rochiile in linii simple, si materiale cat mai sarace in ornamente si accesorii, iar coafura de asemenea poarta o tendinta minimalista. La moda, referitor la rochiile de mireasa pentru 2014, sunt si cele de basm, si in special a celor de tip printesa, despre care de asemenea putem spune ca sunt foarte apreciate, fiind alese de tot mai multe mirese.

Va puteti gandi la coafuri de genul cocurilor chignon, la baza gatului, cu bucle lejere, sau cocuri fantezie inalte. Pentru coafura dumneavoastra, puteti apela si la bentite, in cazul in care sunteti o mireasa ceva mai conservatoare, si va puteti gandi la una din perle sidefate, stralucitoare, si cristalina. Aceste elemente de coafura sunt la moda in acest an, mai ales daca doriti sa aveti o nunta cu o anumita tematica, inspirata din anii 20, ceea ce inseamna ca va ganditi la o nunta vintage.

In coafurile de mireasa in 2014 se regasesc si elemente florale, deoarece sunt la moda, in acest an, si puteti opta pentru cele in nuante pastelate, sau cele albe. In cazul in care florile vor fi prezente si ele in coafura dumneavoastra, atunci veti reusi sa atrageti de partea dumneavoastra un aer mai tineresc, si veti fi in acelasi timp cat se poate de proaspata si de feminina. Totodata veti da dovada si de nonconformism, si veti avea un sentiment de fericire, deoarece veti sti ca aratati impecabil.

2 Comments

  1. Radu Tudorel spune:

    …..cum totul esta in schimbare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *