Top 5 cele mai frumoase melodii pentru miri

Totul despre organizatorii de nunti
21/09/2014
Nunta lui Connect-R a blocat traficul din Bucuresti!
22/09/2014

Top 5 cele mai frumoase melodii pentru miri

Daca sunteti in toiul a ceea ce se numeste organizarea nuntii, atunci va trebui sa va ganditi si la melodia sau melodiile pe care doriti sa se desfasoare dansul mirilor, si pentru asta ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa va oferim cateva informatii despre acest subiect. Insa pentru inceput, despre dansul mirilor se poate spune ca este un vals, insa in aceasta perioada, acesta a devenit un stil de dans care mai de care mai original. Astfel exista situatii in care mirii aleg melodii mai lente, dar si piese ceva mai rock, sau ceva si mai indraznet, pentru asi surprinde invitaii. Insa daca va aflati in una din situatiile acestea, este indicat sa apelati la ajutorul unor sali de dans, deoarece doar in acest fel veti sti ca aveti o coregrafie potrivita, si dansul dumneavoastra va iesi asa cum va doriti. Si in acest caz, veti reusi sa va surprindeti invitatii, si veti crea un moment emotionant, plin de sentiment si de pasiuni. Astfel in continuare, urmeaza sa va prezentam top 5 cele mai frumoase melodii pentru miri.

 1. Tango to Evora – Loreena McKennitt –  acesta este un tango deosebit, si despre el va putem ca poate crea o atmosfera superba si totodata unica, deoarece melodia este una cu totul impresionanta.
 2. Dance Me to The End Of Love – Leonard Cohen – si aceasta melodie este una cat se poate de potrivita pentru dansul mirilor, si poate crea un moment de neuitat la nunta ta, deoarece poate oferi emorie si trairi unice.
 3. Time of My Life – Dirty Dancing – aceasta melodie este si pe coloana sonora a unui dintre cele mai cunoscute filme, si din aceasta cauza poate fi potrivita si pentru nunta ta, deaorece puteti crea un adevarat spectacol.
 4.  Julio Iglesias – When I Need You – o melodie plina de emotie, special creata pentru astfel de momente.
 5. Tiempo de Vals – Chayanne – aceasta este un vals lent, pe care puteti incepe o seara de exceptie

Top 5 cele mai frumoase melodii pentru miri

3 Comments

 1. Radu Tudorel spune:

  Frumos articol!

 2. Marian spune:

  Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: marianpirciu@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *