Top 5 idei ingenioase pentru buchetul de mireasa

Sprâncene frumoase. Trei pași pentru frumusețea lor.
19/10/2015

Top 5 idei ingenioase pentru buchetul de mireasa

Pentru buchetul de mireasa, va trebui sa va asigurati ca alegeti cele mai frumoase si deosebite flori in ton cu preferintele si dorintele dumneavoastra, deoarece va trebui ca la nunta acesta sa arate impecabil, si sa fiti pe deplin multumita de ceea ce ati ales. In acest sens ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa va oferim cateva idei pentru alegerea buchetului de mireasa, si pentru crearea acestuia. Astfel, urmeaza top 5 idei ingenioase pentru buchetul de mireasa.

O prima varianta in ceea ce priveste buchetul de mireasa, este ca acesta sa fie prins cu bijuterii sau cu butoni din satin, iar despre aceasta modalitate, putem adauga ca este cea mai potrivita pentru a scoate buchetul de mireasa in evidenta.

Apoi va puteti gandi la un buchet de mireasa prins cu perle si margele, mai ales daca visati la o nunta cu o tematica retro, iar perlele, fie ca ne referim la cele naturale sau artificiale, pot fi un accesoriu deosebit pentru buchetul dumneavoastra.

Buchetele de mireasa prinse cu dantela, pot fi de asemenea o varianta pentru buchetul dumneavoastra, si acesta poate fi la moda, si potrivit pentru un eveniment cat mai reusit, si anume nunta dumneavoastra.

Si buchetul de mireasa prins cu paiete, poate fi o posibilitate pentru buchetul de la nunta dumneavoastra, si la acesta puteti adauga de asemenea si unele detalii moderniste, precum fermoare, sau capse.

 

Nu in ultimul rand puteti alege si un buchet de mireasa prins cu sfoara sau cu panza, in cazul in care la nunta veti avea o tematica rustica, iar aceasta se va desfasura in aer liber. In aceste conditii acest buchet de mireasa este unul perfect, mai ales daca in cadrul acestuia sunt incluse si unele detalii florale de sezon, si incadrate in tematica nuntii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *