Top 5 trenduri pentru primavara-vara 2015

Movul, culoarea nuntii tale de poveste
19/03/2015
10 lucruri interesante si amuzante pe care nu le stiai despre nunta!
23/03/2015

Top 5 trenduri pentru primavara-vara 2015

Soarele straluceste si florile rasar, deci a venit in sfarsit momentul sa iesim la cumparaturi, tinand cont de inspiratia venita de pe podiumuri. Este timpul sa alegem stilul cel mai potrivit pentru noi, care se incadreaza in tredurile colectiilor de primavara-vara 2015.

Am pregatit Top 5 trenduri, iar in galeria de mai jos puteti gasi cele mai cool lookuri pentru sezonul care urmeaza.

Stilul anilor ’70

Fara indoiala, este un trend aflat in topul preferintelor si, cel mai important, nu se limiteaza la un singur eveniment, ci acopera intreaga decada. Cu alte cuvinte, influentele sunt multe si variate: de la look-ul Chanel “’68 strike” la aclamatul stil hippie, de la Emilio Pucci pana la Chloe si, nu in ultimul rand, lookul glam-rock care a dominat colectiile Saint Laurent si Tommy Hilfiger.

Stilul oriental

Japonia si China sunt cele doua culturi care au influentat masiv colectiile acestui sezon: designerii sunt intotdeauna intrigati de traditionalele porturi si printuri din Orient, reinventandu-le dupa un cod al modernismului si deschizand un fascinant dialog intre doua culturi prin crearea unor piese vestimentare must-have. Un exemplu bun este jacheta kimono, care a devenit deja sfanta in garderoba fashionistelor.

Dungile

Era modei dungilor nu va apune niciodata si acestea vor ramane mereu in voga, iar in acest sezon primavara-vara putem spune ca dungile sunt nominalizate la titlul “cel mai bun actor in rol principal”. Verticale, orizontale, multicolore si bicolore, sunt atat de multe variante incat nu stim ce sa alegem prima data.

Plasele

Se anunta o vara fierbinte. Poate Kim Kardashian este de vina sau poate nevoia noastra de a redescoperi propria senzualitate, insa un lucru este cert in ceea ce priveste consecintele: nu avem nimic de ascuns! Emblema seductiei pentru sezonul aceste este lookul oferit de piesele vestimentare din plasa. Puteti apela la inspiratia colectiilor Balenciaga pentru un look super sexy cu efecte transparente sau la o imagine care inclina spre partea romantica, inspirandu-va din colectia Albertei Ferretti.

Printuri Folk

Foarte elaborate si cu broderii florale multiple, sunt preferatele faimosilor designeri Louis Vuitton si Valentino. Inspiratia: diverse zone, unele dintre acestea bine ascunse, incepand din Italia pana in Balcani. Aceasta arta a imbinarii influentelor traditionale ale acestor zone constituie unul dintre cele mai importante trenduri ale sezonului primavara-vara 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *